Menu

Bambora

Få professionelle og simple betalingsløsninger gennem Fælleskassen

Fælleskassen har indgået samarbejde med betalingskoncernen Bambora Danmark A/S. Det betyder at du som erhvervskunde tilbydes fordelagtige aftaler om indløsning af betalingskort til din forretning. Det gælder såvel din fysiske forretning og din eventuelle webshop.

Nu bliver dit liv som erhvervsdrivende endnu nemmere. Når du har brug for at indgå aftale om betalingsløsninger, så kan du nu også få hjælp til dette, af din rådgiver. Det gælder uanset om du har behov for at tilbyde betaling på net, mobil eller butik. Din rådgiver hjælper dig til at komme i kontakt med Bambora, som tilbyder attraktive tilbud på indløsningsaftaler og betalingsterminaler.     

 

 

Bambora tilbyder hele paletten af betalingsløsninger med salg og leje af betalingsterminaler, indløsning af betalingskort, integration til kasseløsninger, etablering af online kundeportal, hotline support m.v. Med andre ord alt hvad der skal til, for at du som erhvervsdrivende kan modtage betaling i butikker og på nettet. Bamboras løsninger dækker behovet for din forretning, uanset om du er en stor eller mindre erhvervsvirksomhed.

Kontakt din bankrådgiver eller kontakt Bambora direkte HER, for at høre nærmere om mulighederne for din virksomhed.

Bamboras løsninger understøtter naturligvis de mest anvendte betalingskort på det danske marked samt mobilbetalinger med vores wallet eller MobilePay. 

 

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!