Menu

Seneste nyheder fra Fælleskassen

Slip for minusrente - skift til Investeringskonto FRI

I Fælleskassen kan du placere din opsparing på vores nye Investeringskonto FRI. Det er er en ny type opsparingskonto med værdipapirafkast. Her kan du indbetale og hæve penge – alt efter behov. Så slipper du for alt det besvær, der normalt følger med at investere. Og det er en nem måde at slippe for at betale minusrente. LÆS MERE.

Udlever aldrig dit bruger-ID eller dine koder – hverken til NemID eller MitID. Det vil hverken offentlige myndigheder, banken, supporten eller andre bede dig om.......Læs mere.

Inden længe bliver din digitale signatur - NemID - til MitID. Det er en ny og opdateret løsning, som du skal bruge til alt det, du bruger NemID til i dag. Som kunde i Fælleskassen får du besked i din net-/mobilbank, når det er din tur til at få MitID. ........ Læs mere

Fælleskassen har nu modtaget Finanstilsynets redegørelse i forbindelse med ordinær inspektion i uge 20 og 22 i 2021. Redegørelsen kan ses her.

I forbindelse med redegørelsen ønsker Fælleskassens ledelse at fremsætte følgende kommentarer........Læs mere

Fælleskassen offentliggøre halvårsregnskab for 2021

Du finder halvårsregnskabet her  

Fælleskassens bestyrelse og medarbejder afholder deres årlige dialogmøde den 25/8 2021. Denne dag holder Fælleskassen ekstraordinært lukket fra kl. 15:30 for personlig og telefonisk betjening. Mobilbank og Netbank er åben som vanligt ...

Nyt EU-direktiv påbyder, at kortholder skal informeres om vekselkurs og andre omkostninger, ved handel i fremmed valuta

Det er et krav fra EU, at kunder oplyses om bankens mark-up (vekselgebyrer og andre omkostninger), i andre valutaer indenfor EØS

Da det negative renteniveau forventes at fortsætte i flere år frem, finder Fælleskassen det nødvendigt at indføre negativ rente på alt erhvervsindlån med virkning fra den 10. marts 2021

Fælleskassen ændrer grænsen for negativ rente for private kunder

Da det negative renteniveau forventes at fortsætte i flere år frem, finder Fælleskassen det nødvendigt at ændre grænsen for hvornår private kunder skal betale negativ rente. Med virkning fra den 31. marts 2021 ændres grænsen fra 250.000 kr. til 100.000 kr.

Fælleskassen afholder virtuel generalforsamling

Fælleskassen afholder virtuel generalforsamling tirsdag, den 20. april 2021 kl. 17. Generalforsamlingen vil foregå live, men deltagelse og afstemninger er online.

Du kan altid kigge forbi.
Det eneste det koster er din tid.

Det er lettere at skifte bank, end man tror. Det praktiske med din gamle bank tager vi os af, og
vi sørger for, at alle dine automatiske betalinger fortsætter uændret. Kig forbi på Bernhard Bangs Allé 27 eller ring til os på 35 39 45 40.

Nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og få inspiration og nyheder tilsent direkte til dig

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!