Menu

Seneste nyheder fra Fælleskassen

Kære Andelshaver Vi skriver til dig fordi, vi desværre oftere og oftere oplever, at svindlere forsøger – og har held til – at stjæle penge fra vores kunder. En fremgangsmåde er, at en svindler ringer og udgiver sig for at være en ansat i Fælleskassen – for eksempel i en bedrageriafdeling (Hvad vi ikke har). Det hænder også, at svindlere udgiver sig for at være fra politiet, N ...

Vi lancerer snart en ny forside og investeringsoverblik i Netbank Erhverv. Det nye design skal give vores erhvervskunder et hurtigt overblik over økonomien med let adgang til de mest relevante funktioner. Det sparer både tid og kliks. 

Vi ændrer vores iPad-løsning den 3. september. Fremadrettet udvikler vi vores mobilbank app primært til mobiltelefoner og appen til iPad’en vil ligne denne. Det betyder, at du på iPad’en nu eksempelvis kan logge på via Touch ID / Face ID, som du måske allerede benytter fra din iPhone.

Ændringer af brugerregler til Dankort og Visa/Dankort

De nye regler træder i kraft den 14. september 2019
Du kan se de nye brugerregler her:

Baggrund for varsling

Ændringer på serviceydelserne træder i kraft den 1. august 2019

Se den nye prisbog. Klik her

Jeg håber i vil tage godt imod vores justerede priser. Vi vil i hvert fald gøre hvad vi kan, for fortsat at give jer og vores samfund værdi. Skulle der opstå spørgsmål eller har i kommentarer er i selvfølgelig velkomne til at kontakte jeres personlige rådgiver eller undertegnede.

De bedste hilsner Thorleif Skjødt

Hvad blev sagt og hvad blev besluttet

Brug Apple Pay, og få alle fordelene ved dit Visa/Dankort. Det er en nem, sikker og diskret betalingsform. Det er lige så hurtigt at betale med Apple Pay via din iPhone eller dit Apple Watch som med almindeligt kort. Så kan du hurtigt komme videre. Du kan bruge Apple Pay alle steder, der skilter med et af disse symboler Det er nemt at tilføje dit kort til Apple Pay. Sådan ...

OrdinærGeneralforsamlingTorsdag, den 11. april 2019 kl. 17.00 Generalforsamlingen afholdes i Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S. Dørene åbnes 16.30. Kom i god tid og bliv indskrevet inden mødet starter. Dagsorden: Valg af dirigent. Bestyrelsens beretning for Fælleskassens virke i regnskabsåret fremlægges til godkendelse. Godkendelse af Fælles ...

Ny mobilbank med brugervenlig og intuitiv design
Vi lancerer snart en ny version af mobilbank. Opdateringen er starten på flere brugervenlige forbedringer af mobilbank. Til at begynde med opdaterer vi design på både login-side og forside samt lavet en ny navigation i bunden med genveje til de mest brugte funktioner.

Fra mandag den 19. november har privatkunder kunne teste første version af Fælleskassens kommende nydesignet netbank, som vil give dig en ny og forbedret brugeroplevelse på både mobil, tablet og pc.
Den nye kommende netbank er kun en første version og er ikke færdigudviklet.

Du kan altid kigge forbi.
Det eneste det koster er din tid.

Det er lettere at skifte bank, end man tror. Det praktiske med din gamle bank tager vi os af, og
vi sørger for, at alle dine automatiske betalinger fortsætter uændret. Kig forbi i Bülowsgade eller ring til os på 35 39 45 40.

Nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og få inspiration og nyheder tilsent direkte til dig

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!