Menu

Flere og flere har flyttet deres konti eller lån over til os i Fælleskassen. Det gælder både foreninger, virksomheder og private, der tænker lige som os: socialt, grønt og langsigtet.

De har alle sammen en ting til fælles. De vil have noget, man kun kan få i et kundeejet pengeinstitut: transparent og personlig rådgivning.

Senest har vi budt masser af unge studerende fra bla. CPH village, kollektiver samt folk og familier i andelsboliger velkommen i Fælleskassen.

Derfor er vi vokset ud af vores lokaler på Bülowsvej, men vi forlader ikke Frederiksberg – vi flytter til Bernhard Bangs Alle 27.

Her skal vi bo i store lyse lokaler, hvor vi glæder os til at se jer, når I skal hilse på jeres personlige rådgiver eller til vores åbnings reception den 28. november.

Medarbejdere, gæster og kunder får bedre plads, mere lys og højere til loftet. Lokalerne giver også mulighed for, at vi kan holde vores bestyrelses- og repræsentantskabsmøder på adressen.

Alt i alt tror jeg, at flytningen ikke kun er en flytning af Fælleskassen men også en ny start for vores andelskasse, der er mere moderne end nogensinde.

I takt med at lokalerne bliver renoveret og ombygget, vil vi dele dem med jer her, på mailen og på vores Facebook side.

Jeg glæder mig til at hilse på jer på vores nye adresse!

De bedste hilsner
Thorleif Skjødt, Direktør, Fælleskassen

Fælleskassen

Bernhard Bangs Allé 27
2000 Frederiksberg
tlf: 35 39 45 40
e-mail: faelleskassen@faelleskassen.dk
CVR: 69556728

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!