Menu

Covid-19 opdatering

Kære Andelshaver/erhvervskunde

I Fælleskassen sætter vi samfundsansvar meget højt, vi følger derfor nøje de retningslinjer der kommer fra myndighederne og opfordrer derfor også alle jer om at gøre det samme.

Derudover betyder I vores andelshaveres ve og vel rigtig meget og vi gør alt vi kan for at hjælpe jer i denne situation.

Pas godt på jer selv, jeres virksomhed og brug jeres sunde fornuft.
Vi ved, at I bekymrer jer om økonomien både på kort sigt og på langt sigt. Vi vil derfor udvide vores rammer for kreditgivning. Det betyder, at alle vores erhvervs- og privatkunder der har behov for det, gebyrfrit kan få ydelseshenstand i op til 6 måneder. Henstand gives naturligvis efter individuel vurdering af årsagen til behovet. Vi imødeser også, at flere kunder kan have eller få behov for yderligere likviditet – naturligvis er vi også klar til at se på det.

Vi vil løbende følge udviklingen og tilpasse os situationen således, at vi er med til at sikre, at både Danmark, i vores andelshavere og Fælleskassen kommer godt igennem denne krise.


Pas på dem der prøver at snyde sig til personlige koder, nem-id eller personlige oplysninger.
Udover ovennævnte gør vi opmærksom på at der er kriminelle elementer i vores samfund og uden for vores samfund der vil benytte denne situation til, at berige sig selv, vi opfordrer derfor alle til at udvise ekstra stor forsigtighed, det betyder at man bør være ekstra kritisk over for mails, telefonopkald eller andet Fælleskassen vil kun tage kontakt til jer via hjemmesiden, netbanken eller pr. telefon. I må aldrig udlevere nem-id, koder eller andre personlige oplysninger til andre heller ikke offentlige myndigheder eller Fælleskassens medarbejdere. Så er de nemlig ikke dem de udgiver sig for at være.


Bliv hjemme og brug netbanken eller telefonen.
Størstedelen af dine bankforretninger kan du klare i netbanken. Møder er indtil videre aflyst eller udskiftet med Skype eller telefon-møder. For at begrænse smitten kører vi med nødberedskab og har derfor kun tid til at tage de vigtigste opkald. Vi du har tålmodighed med os i disse travle tider for Fælleskassen og er der noget der kan vente så vent med at kontakte os til det bliver nødvendigt.

Konkret har vi indført følgende tiltag:

  • Vi har begrænset antallet af medarbejdere der er på arbejde samtidig de næste 2 uger, således, at vi kører på nødberedskab.
  • Alle aftalte kundemøder er aflyst eller holdes pr. telefon, skype eller lign.
  • Vi opfordrer til, at man ikke besøger Fælleskassen fysisk de næste 14 dage, men om at man kontakter os via netbanken eller pr. telefon.
  • Vores generalforsamling d. 21. april bliver i nuværende form ændret, hvordan eller hvornår den afholdes vender vi snarest tilbage med.

 

Vi orienterer løbende på vores hjemmeside, på netbanken og via Facebook.

De bedste hilsner, Thorleif Skjødt, Fælleskassen

 

Fælleskassen

Bernhard Bangs Allé 27
2000 Frederiksberg
tlf: 35 39 45 40
e-mail: faelleskassen@faelleskassen.dk
CVR: 69556728

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!