Menu

Covid-19

Kære Andelshaver/erhvervskunde

I Fælleskassen sætter vi samfundsansvar meget højt, vi følger derfor nøje de retningslinjer der kommer fra myndighederne og opfordrer derfor også alle jer om at gøre det samme.

Derudover betyder I vores andelshaveres ve og vel rigtig meget og vi gør alt vi kan for at hjælpe jer i denne situation.

Vi ved, at I bekymrer jer om økonomien både på kort sigt og på langt sigt. Vi har derfor fået bestyrelsen til at udvide vores rammer for kreditgivning. Det betyder, at alle vores erhvervs- og privatkunder der har behov for det, gebyrfrit kan få ydelseshenstand i op til 6 måneder. Såfremt nogen af jer har behov for yderligere likviditet, ser vi også gerne på det.

Vi vil løbende følge udviklingen og tilpasse os situationen således, at vi er med til at sikre, at både Danmark, i vores andelshavere og Fælleskassen kommer godt igennem denne krise.

Udover ovennævnte gør vi opmærksom på at der er kriminelle elementer i vores samfund og uden for vores samfund der vil benytte denne situation til, at berige sig selv, vi opfordrer derfor alle til at udvise ekstra stor forsigtighed, det betyder at man bør være ekstra kritisk over for mails, telefonopkald eller andet Fælleskassen vil kun tage kontakt til jer via hjemmesiden, netbanken eller pr. telefon. I må aldrig udlevere nem-id, koder eller andre personlige oplysninger til andre heller ikke offentlige myndigheder eller Fælleskassens medarbejdere.

I Fælleskassen har vi indført følgende tiltag:

  • Vi har begrænset antallet af medarbejdere der er på arbejde samtidig de næste 2 uger, således, at vi kører på nødberedskab.
  • Alle aftalte kundemøder er aflyst eller holdes pr. telefon, skype eller lign.
  • Vi opfordrer til, at man ikke besøger Fælleskassen fysisk de næste 14 dage, men om at man kontakter os via netbanken eller pr. telefon.
  • Vores generalforsamling d. 21. april bliver i nuværende form ændret, hvordan eller hvornår den afholdes vender vi snarest tilbage med.

Såfremt i har spørgsmål er i velkommen til enten at kontakte Jeres rådgiver eller undertegnede.

Vi orienterer løbende på vores hjemmeside, på netbanken og via Facebook.

 

De bedste hilser

 

Thorleif Kreisby Skjødt

Direktør

Andelskassen Fælleskassen

Fælleskassen

Bernhard Bangs Allé 27
2000 Frederiksberg
tlf: 35 39 45 40
e-mail: faelleskassen@faelleskassen.dk
CVR: 69556728

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!