Menu
Delebils tilbud fra LetsGo

Som kunde i Fælleskassen har du mulighed for at få en kontinuerlig 56 % rabat på medlemskab hos delebilsordningen LetsGo. 96 kr./mdr. mod normalt 220 kr./mdr. - plus den obligatoriske selvrisikoforsikring 50 kr./mdr. Indmeldelse hos LetsGo er gratis.

Med et delebilsmedlemskab slipper du for alt bøvlet med egen bil - forsikring, parkering osv. - og betaler kun for de kilometer du kører. LetsGo har 185 biler som står på faste holdepladser i København, Odense og Aarhus. Der er 9 forskellige biltyper at vælge mellem, fra minibiler til varevogne og elbiler.

Det kan, ifølge forbrugermagasinet TÆNK, betale sig at skifte til delebil, hvis du kører over 500 km. og under 13.000 km. om året.

Om LetsGo delebilsordning

  • LetsGo er bil når du skal i sommerhus, på weekendtur eller transportere mere end der kan være på cyklen
  • Det månedlige abonnement giver adgang til 185 biler over hele landet. Herudover betales for kørsel og den tid bilerne bruges
  • Prisen inkluderer service, brændstof, parkering, forsikring og nødtelefon
  • Bilerne er placeret lokalt i beboelsesområder og bookes online på PC, smartphone eller tablet.
  • 15 % af LetsGo's biler er elbiler
  • LetsGo er en non-profit delebilsudbyder, som har til formål at udbrede delebiler i Danmark
  • Det er muligt at opsige medlemsskabet med en måneds varsel.

 

Læs mere om delebilsordningen hos LetsGo

OBS!
Hvis du allerede er tilmeldt delebilordningen, kan du konvertere dit medlemskab og få glæde af medlemsrabatten på den månedlige ydelse fremadrettet.

Sådan får du rabatten

Du skal blot oplyse denne kode, når du melder dig ind i delebilsordningen: letsgofælleskassen

Tilmeld dig her

Tilbuddet er kun for Fælleskassens kunder. Når du benytter dette medlemstilbud giver du samtidig samtykke til at Fælleskassen og LetsGo udveksler oplysninger for at kunne tjekke at du er kunde hos Fælleskassen.

Erhvervsaftale

Såfremt du har CVR nr. kan du teste en erhvervsaftale fra LetsGo på favorable vilkår. Som erhvervsmedlem får du desuden gratis privat abonnement hvis dette ønskes. Kontakt salgschef fra LetsGo Michael Regius på mr@letsgo.dk for at få et individuelt tilbud og teste delebilen som firmabil i 2 måneder uden kontingent. Husk at skrive at du er kunde i Fælleskassen.
 

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!