Menu

Få overblik og indblik i din egen økonomi

Her i Fælleskassen ved vi, at overblik også kan give overskud. Derfor kan alle bruge vores budgetprogram. Her kan du nemt danne dig et overblik over din daglige økonomi.

 

Du kan starte nu, gemme og vende tilbage til budgettet, ligeså ofte som det passer dig. Det er nemt og sikkert at bruge.

Vi kan hjælpe med udkastet
Så snart du har indtastet, hvor mange der er i din husstand, hvor du bor, om du har bil og lignende, så udfylder vores system automatisk et udkast til dit budget. Herefter kan du justere de forudfyldte udgifter, indtaste dine egne reelle udgifter og på den måde, få et meget præcist indblik i din økonomi. Det forudfyldte skema hjælper dig også med at finde alle de udgifter, man normalt har i løbet af året.

Opret Økonomioverblik

Gem overblikket hos os - helt privat
Du kan gemme alle dine oplysninger. Du skal bare bruge dit NemID, når du vil gemme et overblik.

Alle kan få overblik - også hvis de ikke er del af Fælleskassen
Har du dit NemID, kan du logge på og gemme dine egne budgetter og finde dem frem når det passer dig. Du behøver ikke have en konto hos os. Vi synes at alle skal kunne få et overblik. Overskud handler nemlig om mere end penge.

Juster og opdater løbende - så kender du din fremtid bedre
Overblikket kan være en hjælp i hverdagen. Men du kan også bruge budget-overblikket til at se hvordan din økonomi vil se ud, hvis du for eksempel køber en ny bolig, ændrer dine lån eller står over for andre beslutninger, du gerne vil se de økonomiske konsekvenser af.

Opdater økonomioverblik

Brug overblikket - Brug os!
Overblikket kan du også bruge, når vi skal snakke om dine muligheder for at låne til en ny bolig, renovering, udbygning eller lignende. Har du lavet et overblik, så kan du give Fælleskassen adgang til overblikket, og vi kan bruge det til at give dig en mere præcis rådgivning, uanset om du vil låne, lægge om eller har andre planer, du vil dele med os.

 

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!