Menu

Ekstra sikkerhed, når du handler på nettet

Når du handler online og betaler med dit Dankort, Visa/Dankort eller MasterCard vil du ofte komme ud for, at du skal indtaste en sikkerhedskode for at gennemføre betalingen.
Sikkerhedskoden er en engangskode, du får på sms fra Nets. Det er din ekstra sikkerhed for, at ingen andre kan bruge dit kort til at handle online.

Hver gang du handler i en butik på nettet, der anvender sikkerhedskoder for Dankort, Visa/Dankort eller MasterCard, vil du modtage en sms med en engangskode.

Koden bruger du til at bekræfte betalingen med.

Du skal have et Dankort, Visa/Dankort eller MasterCard, en mobiltelefon og NemID. 

Hvis Fælleskassen har dit telefonnummer, når du bestiller nyt Visa/Dankort, Dankort eller MasterCard fra Fælleskassen, bliver dit telefonnummer automatisk knyttet til dit kort,

Hvis Fælleskasen ikke har dit nummer Kan du tilknytte det her.

 

 

Hvis du ikke modtager engangskoden via SMS kan du trykke på knappen ”NemID” i betalingsbilledet og i stedet anvende NemID til at identificere dig med. Når du anvender NemID er du ikke afhængig af mobildækningen, da valideringen af din NemID sker via nettet.

Har du ikke dit NemID med, kan du ringe til Nets Kundeservice (+45 44 89 27 50 eller +45 44 89 29 29), der kan hjælpe dig, så du kan handle på nettet i en kortere periode

Hvis du har fået nyt nummer anbefaler vi at du altid kontakter Fælleskassen og informere os herom.

Du kan dog altid skifte dit nummer i forbindelse med en handel eller du kan gøre det her.

 

 

Du kan også læse mere om it-sikkerhed her

Sikker på nettet

Informationskampagne ”Vi holder hackerne ude” er et fællesoffentligt samarbejde mellem Digitaliseringsstyrelsen, KL, Danske Regioner, Finans Danmark, e-mærket og Forbrugerrådet Tænk. Kampagnen har fokus på at udbrede kendskab til en grundpakke med 6 handlinger, der kan hjælpe danskerne med at øge deres it-sikkerhed.

https://www.viholderhackerneude.dk/

Vil du vide mere

Tag en snak med din rådgiver om hvordan vi bedst kan hjælpe dig!